Oost-Vlaanderen

Ligging
De projectzone is gelegen tussen de Warandelaan en het sport- en recreatiecentrum De Warande.

Grondeigenaar
AGB Wetteren

Ontwerper
Met Zicht op Zee, Antwerpen

Aannemer
Floré Bouwbedrijf, Melsele

Voorstelling

Het project bestaat uit een meergezinswoning met 7 entiteiten.  Er wordt een onderdoorgang voorzien naar het achterliggende recreatiedomein De Warande.
Het gebouw is voorzien van vier bouwlagen, waarvan de vierde bouwlaag teruggetrokken is en op 2,71m van de voorgevellijn komt te liggen. Het gebouw is afgewerkt met een plat dak. Dit plat dak wordt volledig uitgevoerd als groendak.

De appartementen zijn toegankelijk via het inkomlokaal, gelegen naast de doorrit . Via de inkomhal is er ook toegang tot het meterlokaal en de trappenhal met trap en lift.  Op het gelijkvloers is één entiteit te vinden met twee slaapkamers en de fietsenberging. In de fietsenberging is plaats voor zestien fietsen.  Verder is er op het gelijkvloers nog een tuin die toegankelijk is voor de bewoners van het gelijkvloerse appartement. Op de eerste verdieping en tweede verdieping worden telkens twee tweeslaapkamerappartementen voorzien. Op de derde verdieping bevinden zich twee eenslaapkamerappartementen. Alle entiteiten worden voorzien van een terras aan de straatzijde, uitgezonderd het gelijkvloers.

De werken worden uitgevoerd in wit metselwerk en grijs beton voor de voor- en achtergevel, wit aluminium buitenschrijnwerk, witte stalen balustrades en groendak.

 

Pater Damiaanstraat 5 - 3130 Betekom - tel. +32 16 441940 - info@vlaanderenbouwt.be  - www.vlaanderenbouwt.be-