LimburgLigging
Peer is een stad in het noorden van de provincie Limburg en telt 7 dorpen: Peer centrum, Grote-Brogel, Kleine-Brogel, Wijchmaal, Erpekom, Linde en Wauberg.
De woonsite situeert zich in het binnengebied gevormd door Baan naar Bree – Ondermeel – Monsstraat, op enkele honderden meters van het centrum van Peer.

Grondeigenaar
AGB Peer

Aannemer
Bouwbedrijf Dethier nv, Alken

Ontwerper
Iglesias Leenders Bylois Architecten bvba, Herk-de-Stad

Verkoop
Alles appartementen zijn verkocht.

Voorstelling
De 29 appartementen zijn verdeeld over drie urban villa's die dankzij een doordachte mix van veel ramen, houten afwerkingen en baksteen tegelijk een luchtig, modern en luxueus karakter hebben. Het beperkt aantal appartementen per villa geeft een gevoel van huiselijkheid en privacy. De oppervlakte van de appartementen varieert van 87 tot 150m2. Ieder appartement beschikt over een ruim inpandig hoekterras en staat aan minstens twee open zijden in contact met het omliggende park. De slimme oriëntering van leefruimtes en terrassen vergroot het gevoel van ruimte en garandeert veranderende lichtnval doorheen de dag. Iedere urban villa beschikt op het gelijkvloers over een vlot toegankelijke fietsenstalling en over een rechtstreekse toegang tot de kelder, ingericht met garageboxen, parkeerplaatsen en bergingen voor de bewoners. 

Pater Damiaanstraat 5 - 3130 Betekom - tel. +32 16 441940 - info@vlaanderenbouwt.be  - www.vlaanderenbouwt.be-