Antwerpen

Ligging
Sint-Katelijne-Waver is een gemeente gelegen in de regio Mechelen, in de Provincie Antwerpen, tussen Rumst, Mechelen, Bonheiden, Putte, Lier en Duffel. De oppervlakte van de grootgemeente bedraagt 3.611 hectare. Sint-Katelijne-Waver ligt op de spoorlijn Brussel-Mechelen-Antwerpen en De Lijn verzorgt de verbindingen met omliggende gemeenten. De projectzone ligt in de woonkern Pasbrug, een stedelijk morfologisch geheel.

Grondeigenaar
Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Ontwerper
Jan Devestele Architecten, Schaarbeek

Aannemer
MVG Bouwbedrijf, Huldenberg

 

Voorstelling

Het ontwerp bestaat uit 16 appartementen (waaronder 6 duplex-appartementen) die alle aan de passiefnorm voldoen. Zowel op energiegebied als in de keuze van de materialen wordt uitgegaan van duurzaamheid en minimale ecologische belasting, gekoppeld aan een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Goede mix van 1, 2 en 3-slaapkamer appartementen, met aandacht voor levenslang wonen (seniorenwoning). De rustige, eenvoudige compositie waarborgt de privacy ten opzichte van de omgeving en creëert een sterk ruimtelijk gevoel. Alle woonentiteiten kunnen genieten van een optimale natuurlijk lichtinval.

 

 

 

 

Pater Damiaanstraat 5 - 3130 Betekom - tel. +32 16 441940 - info@vlaanderenbouwt.be  - www.vlaanderenbouwt.be-