Anvers

 

Ligging
Mortsel is een stad met circa 25.000 inwoners en ligt centraal tussen Antwerpen, Lier en Mechelen en tevens in de groene rand rond Antwerpen. Door haar uitstekende ligging, een sterke dienstverlening en een rijk sociaal-cultureel leven is Mortsel uitgegroeid tot een woonstad.

De ligging van van het woonproject is zonder meer uniek.

De appartementen liggen in een groene parkomgeving die deel uitmaakt van Fort IV en kijken uit op de vijver, de stad of het prachtige loof van de bomen. Het aangrenzende park van maar liefst 31ha groot. Maar ook het stadsplein in het centrum van Mortsel is vlakbij.  

Grondeigenaar
Stad Mortsel

Ontwerper
HUB Architecten, Antwerpen

Aannemer
Vanderstraeten, Lummen in samenwering met Mont-Real, Schilde

Voorstelling project
Stadsproject Brialmont bestaat uit drie kwaliteitsvolle residenties die garant staan voor uniek woonplezier. U vindt er een brede variatie aan woongelegenheden, gaande van 2-slaapkamer appartementen van 80m² tot ruime hoekappartementen van 130m² met 3 slaapkamers.

Allen zijn ze met veel zorg ontworpen en wordt voor de inrichting optimaal rekening gehouden met licht, lucht en ruimte. Bovendien geniet elk appartement van een uitzonderlijk ruim terras met een ruime keuze in oppervlakte, oriëntatie en uitzicht. Of u nu houdt van de ochtendzon en het groen van Fort IV, een weids uitzicht op het stadsplein of de skyline van Mortsel, in Brialmont vindt iedereen zijn favoriet.

In de ondergrondse parkeergarage wordt voor elk appartement een individuele garagebox of staanplaats met bergruimte en fietskluis voorzien. Via de voorziene liften is elk appartement rechtstreeks bereikbaar vanuit de ondergrondse garage.

De gebouwen zijn ingebed in een groene buitentuin waar het aangenaam vertoeven is. De landschappelijke aanleg benadrukt de uitzichten naar het Fort en het Stadsplein en zorgt voor geborgenheid en privacy, ook voor de gelijkvloerse appartementen.

 

 

 

Pater Damiaanstraat 5 - 3130 Betekom - tel. +32 16 441940 - info@vlaanderenbouwt.be  - www.vlaanderenbouwt.be-