Nouvelles

Website foto


Twee grondeigenaren, Kerkfabriek Sint-Germanus en OCMW Tienen, werken samen met Vlabo om een woningbouwproject van kwalitatieve en betaalbare koopwoningen te realiseren. Zij ambiëren een vernieuwend en duurzaam woningbouwproject.

De projectzone is gesitueerd in de noordelijke rand van Stad Tienen in de provincie Vlaams-Brabant. De Vissenakenstraat is een woonstraat met vooral lintbebouwing gelegen tussen de uitvalswegen/steenwegen naar Aarschot (N223) en Diest (N29).

De projectzone heeft een straatlengte van 132,34m en ligt deels in woongebied en deels in woonuitbreidingsgebied. De projectzone bevindt zich ettelijke meter hoger dan het straatniveau, is vooraan afgezoomd met een bomenrij en biedt een weids uitzicht over akkers en weiden.

Bouwprogramma: bescheiden, geschakelde en grondgebonden woningen; andere functies dan wonen kunnen gedeeld aangeboden worden

De projectzone heeft een totale oppervlakte van 8.455m2. De totale grondprijs voor de projectzone bedraagt 840.000 euro.

Einddatum inzendingen: dinsdag 19 mei 2020 U kan het wedstrijddossier downloaden van deze site.

Mocht u nog geen login hebben aangevraagd, geef een seintje op Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser..

Pater Damiaanstraat 5 - 3130 Betekom - tel. +32 16 441940 - info@vlaanderenbouwt.be  - www.vlaanderenbouwt.be-