Nieuws

website foto

De gemeente Heist-op-den-Berg werkt samen met Vlabo om een compact nieuwbouwproject van koopwoningen en/of -appartementen te realiseren op het perceel van de voormalige pastorie van Booischot tegenover de kerk. 

Eerder, in 2015-2016, werd het perceel van de voormalige pastorie door Vlabo in wedstrijd gebracht en werd een project geselecteerd en vergund. Wegens faillissement van de aannemer en het vervallen van de omgevingsvergunning eind september 2019 besliste het huidige College de sloop van het gebouw zelf te doen, de projectdefinitie te herzien en een nieuw team aannemer – architect te zoeken. Dit resulteerde in het Vlabo wedstrijdbestek Booischot BIS.

Bouwprogramma: een nieuwbouwproject van koopwoningen en/of -appartementen aan voor Booischot marktconforme prijzen, een lokaal voor een hoogspanningscabine, een zachte verbindingsweg naar de achtergelegen Chirolokalen en het parkgebied, een inrichtingsvoorstel voor het achterste deel van het perceel dat in parkgebied ligt

Projectzone 
De projectzone heeft een totale oppervlakte van 2.148,32m2.
De totale grondprijs voor de projectzone bedraagt 200.000 euro. 

Einddatum inzendingen: dinsdag 16 juni 2020

U kan het wedstrijddossier downloaden van deze site.
Mocht u nog geen login hebben aangevraagd, geef een seintje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pater Damiaanstraat 5 - 3130 Betekom - tel. +32 16 441940 - info@vlaanderenbouwt.be  - www.vlaanderenbouwt.be-