Nieuws

Website foto


Het wedstrijddossier Tienen Vissenakenstraat, aangekondigd in januari 2020, werd aangepast.
De nieuwe versie ‘maart 2020’ kan gedownload worden.
Het document ‘00 inhoudsopgave’ vermeldt duidelijk welke documenten aangepast werden.
Een samenvatting van de aanpassingen ziet u in document ’01 introductiepagina (aangepast / maart 2020)’.

Twee grondeigenaren, Kerkfabriek Sint-Germanus en OCMW Tienen, werken samen met Vlabo om een woningbouwproject van kwalitatieve en betaalbare koopwoningen te realiseren. Zij ambiëren een vernieuwend en duurzaam woningbouwproject.

De projectzone is gesitueerd in de noordelijke rand van Stad Tienen in de provincie Vlaams-Brabant. De Vissenakenstraat is een woonstraat met vooral lintbebouwing gelegen tussen de uitvalswegen/steenwegen naar Aarschot (N223) en Diest (N29).

De projectzone heeft een straatlengte van 132,34m. Een strook van 12m breedte, om het achterliggende woonuitbreidingsgebied in de toekomst te kunnen ontsluiten, mag niet bebouwd worden. De projectzone bevindt zich ettelijke meter hoger dan het straatniveau, is vooraan afgezoomd met een bomenrij en biedt een weids uitzicht over akkers en weiden.

Bouwprogramma: bescheiden, geschakelde en grondgebonden woningen; andere functies dan wonen kunnen gedeeld aangeboden worden.

De projectzone heeft een totale oppervlakte van 5.959m2.
De totale grondprijs voor de projectzone bedraagt 605.342 euro.

Gewijzigde einddatum inzendingen: dinsdag 2 juni 2020

U kan het wedstrijddossier downloaden van deze site. Mocht u nog geen login hebben aangevraagd of u hebt vragen bij de aanpassingen, geef een seintje op tel.nr. 016/44 19 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pater Damiaanstraat 5 - 3130 Betekom - tel. +32 16 441940 - info@vlaanderenbouwt.be  - www.vlaanderenbouwt.be-